dec
2016

A bőröndcímke megóvja értékeit

Bőröndcímke

Bőröndcímke

Egy nyaralás során, amikor véget ér a hosszú út, az első teendő az, hogy kipakolja a ruhákat, tárgyakat az ideiglenes szobájába.

Csakhogy nem egyszer előfordult már, hogy valakinek elkeverték a csomagját, és lehet, hogy már csak későn döbbent rá az illető, hogy nem a saját táskáját vitte magával. A bőröndcímke ebben a helyzetben is nagyszerű megoldást nyújt, hiszen biztosítja, hogy a poggyász visszajusson a tulajdonosához.

Mivel napjainkban futószalagon gyártják az utazótáskákat is, így az sem véletlen, ha a buszból vagy a repülőgép csomagteréből teljesen egyforma vagy nagyon hasonló bőröndök kerülnek elő, így könnyen megzavarhatják az utasokat, amikor a pillanat hevében a poggyászuk után nyúlnak.

De egy ilyen bőröndcímke ezt is megelőzi, így biztos lehet benne, hogy nem veszi el valaki másnak a dolgait. Olyan kivitelezést is találhat, amelynek a színei már messziről feltűnőek, így könnyen észreveheti a bőröndjét, és még egyedivé is varázsolhatja. Ne kockáztassa meg, hogy a féltve őrzött értékei elkeveredjenek!

Print Friendly, PDF & Email