jan
2018

Az infrapanel sugárző hője

Infrapanel

Az elektromos fűtés előnyeire nem kell már felhívni a figyelmet, hiszen ezek a 21. században már jól ismertek és elfogadottak. Ennek a sikere hozzájárult az infrapanel elterjedéséhez, amelyik az árammal történő fűtés egyik legmegbízhatóbb és legpraktikusabb eszköze. Ez sugárzó hőt biztosít, ami pozitív élettani hatásokkal is bír.

Ezt számtalan tudományos teszt is végérvényesen bebizonyította már. A sugárzó a hő a többivel ellentétben szinte azonnal képes átmelegíteni az egész teret. Ez azért sem elhanyagolható szempont, mert például ezzel igen egyszerűen és energia-hatékony módon oldható meg egy nagyobb nyaraló, üzlethelyiség, étterem vagy télikert fűtése is.

Az infrapanel nemcsak a lakók, hanem a szerelők körében is nagyon kedvelt. Ez azért van, mert az infrapanel rendkívül gyorsan és gondmentesen felszerelhető és karbantartást sem igényel. A gazdaságos működésének köszönhetően energiamegtakarítás érhető el az infrapanel segítségével, aminek roppant mód örülnek azok a tulajdonosok, akik megunták már a magas árakat és a nagy kiadásokat.

Print Friendly, PDF & Email