dec
2018

Az elektromos hősugárzó értünk dolgozik

Elektromos hősugárzó

A hideg idő megviseli a szervezetünket. Az immunrendszerünk legyengülése miatt gyakrabban leszünk betegek, ezért mindent meg kell tennünk azért, hogy hazaérve meleg legyen.

Az elektromos hősugárzó akkor jelent jó megoldást, ha a szobában lévő fűtőtesttel nem bírjuk eléggé felmelegíteni a szobánkat. Persze az is megeshet, hogy az adott helyiségben nincs is fűtési lehetőség. Az elektromos hősugárzó gyorsan felmelegíti a rendelkezésre álló teret.

A helye változtatható, a rajta lévő fogantyúnak köszönhetően. Német minőségben vásárolható meg a paramentesito.hu webáruházból. A kiszállítása 1-3 napon belül lehetséges. A benne lévő nagyméretű ventilátor képes egyenletesen szétteríteni a hőt a levegőben. Így végre nem kell vacognunk akkor sem, ha kint éppen tombolnak a mínuszok.

Az elektromos hősugárzó üzemeltetése nem drága, hiszen energiatakarékos kivitelben lehet megvenni. Fokozatmentesen szabályozható, tehát meg tudjuk határozni, hogy milyen meleg legyen a szobában. Nyáron ventilátorként használható, persze a fűtési funkció nélkül.

Print Friendly, PDF & Email