Sze
2018

A Voynich kézirat teljes kiadása

Voynich kézirat

Vannak olyan művek, amelyeknek az üzenetét máig nem sikerült megfejteni. A Voynich kézirat is ezek közé tartozik, hiszen mindeddig senki sem jött rá arra, hogy mit jelentenek a benne lévő kódok. Ennek ellenére a mű kiadásra került és most megvásárolható az angyalimenedek.hu weboldalon.

Elsősorban a gyűjtők nézzenek itt körül, hiszen a színes, műnyomott kiadásban vehető meg a Voynich kézirat! Lehet, hogy az oldalankénti bontás segítségével egyesek majd rájönnek arra, hogy mit tartalmaz a szöveg.

A képek ennél már beszédesebbek, de ezek alapján sem lehet teljesen rekonstruálni a tartalmat. A vizsgálatok szerint, a mű a 15. század elején íródott, tehát a régies nyelvezet is nehezíteni a kódfejtők munkáját. Azonban, a szakértők még nem jöttek rá arra sem, hogy milyen nyelven olvasható a Voynich kézirat.

Úgyhogy rejtélyekből nincs hiány, ezért az érdekességek kedvelőit arra biztatjuk, hogy adják le a rendelésüket! Így az emberiség újabb esélyt kap arra, hogy végre napvilágra kerülhessen a rejtett üzenet.

Print Friendly, PDF & Email