jan
2019

A vízszerelő 15. kerület védőangyala

Csaptelepek telepítése

A régi vízvezetékeket érdemes kicserélni a lakásfelújítás alkalmával, mert a későbbiekben könnyen történhet csőtörés az elöregedett, rozsdás csövek miatt.

Éppen ezért, a vízszerelő 15. kerület szempontjából is rendkívül előnyös szolgáltatást kínál, hiszen ez is a főváros azon részei közé tartozik, ahol rengeteg öreg épület található. A vízszerelő 15. kerületben is tökéletes munkát végez, pontosan úgy, mint a főváros egyéb területein és annak környékén.

Závodszki Zoltán neve sokaknak ismerős lehet, hiszen már számtalan helyzetben sikerült megoldania a lehetetlennek tűnő feladatokat. Ha bekövetkezik a csőtörés, akkor azonnal cselekedni kell! A legfontosabb dolog ebben a helyzetben, hogy a főcsapot minél hamarabb elzárjuk.

Ha ez nem történik meg időben, akkor jelentős anyagi kárral kell számolnunk, mert a víz megállíthatatlanul el fogja önteni az egész épületet. A vízszerelő 15. kerületbe érkezve teljes szakértelemmel veti bele magát a munkába, vészhelyzetek esetén is. Bármi problémával találjuk magunkat szemben ezen a téren, csak hívjuk a vizszerelod.hu weboldalon található telefonszámot!

Print Friendly, PDF & Email