aug
2018

A polyrattan ülőgarnitúra páratlan időtállósága

Polyrattan ülőgarnitúra

Jó időben a keretben heverészni nagyszerű dolog, főleg akkor, ha átjönnek az ismerősök is. A polyrattan ülőgarnitúra egyből feltűnik mindenkinek, mivel remekül néz ki és nagyon kényelmes.

Ezek a bútordarabok speciális anyagból készülnek, éppen ezért előnyös a használatuk a kültéri környezetben. Bár műanyagból vannak, mégis nagyon stabilak és egyben rugalmasak. A kialakításuk természetesnek hat, mert olyan, mintha fonott vesszőből készültek volna. Ez az egzotikus dizájn bárki udvarán remekül mutat.

Egy polyrattan ülőgarnitúra mindig jól jön. A különféle családi események alkalmával kiváló ülőhelyül szolgál a vendégeknek.

A polyrattan ülőgarnitúra ráadásul rendkívül tartós, ezért nem igényel különösebb karbantartást. A fából készült kerti bútorok is remekül néznek ki, azonban nincsenek biztonságban a nedvességgel szemben. Elég egy kis hiba és gyorsan tönkremehetnek a fából készült bútordarabok. A polyrattan ülőgarnitúrának azonban nem árt a nedvesség, ezért egyszerűen tisztítható és a nagy melegben sem lágyul meg a szerkezete.

Print Friendly, PDF & Email