jún
2018

A McCulloch fűnyíróval öröm a munka

McCulloch fűnyíróMcCulloch fűnyíró

A teljesen egybefüggő és szépen zöldellő gyeptakaró nagyon kellemes hatást kelt. Természetesen, ha azt akarjuk, hogy megmaradjon a pázsit sajátos jellege, akkor azt rendszeresen kezelni kell. A tavaszi és nyári időszak az, amikor a nagyobb csapadékmennyiség hatására gyors növekedésnek indul a növényzet. A McCulloch fűnyíró ezen időszakokban igazán hatékony társ.

Csak belegondolni is fárasztó, hogy több 100 négyzetméteres területet heti rendszerséggel át kell járni. Emellett, szinte semmi másra nem jutna időnk, ha kézi szerszámokkal végezzük a feladatot. A McCulloch fűnyíró birtokában teljesen más a helyzet. Csak felpattanunk rá, beindítjuk és már kezdetét is veheti a munka, aminek olyan hamar vége lesz, hogy sajnálni fogjuk, miért nem nő gyorsabban a pázsit.

Teljesen igényeinkre szabhatjuk a termék sajátosságait, ezzel gyorsítunk a munkavégzésen és nagyon kényelmesen fog eltelni az a röpke idő, amíg rajta ülünk. A McCulloch fűnyíró megszolgálja az árát, mert a használata még kikapcsolódásnak is megteszi.

Print Friendly, PDF & Email