jan
2019

A függöny diszkréciót nyújt

Függöny

A járókelők nagyon zavaróak lehetnek, ha egy olyan ingatlanban élünk, aminek az ablakai közvetlenül az utcára néznek. A kíváncsi szomszédok is alaposan megnehezíthetik az életünket. Éppen ezért tennünk kell valamit a diszkréció érdekében.

A függöny kiváló megoldás ebben a helyzetben, mert eltakarja az ablakot. Csak a fény képes átjönni rajta, a kíváncsiskodó személyek pedig hoppon maradnak. Látogassunk el a homedesignlakberendezes.hu weboldalra, mivel itt hatalmas választék áll a rendelkezésünkre!

A függöny csodálatos színekben vásárolható meg, ezért biztosan találunk majd a készletben olyat, ami illik a lakás hangulatához. Ne csupán a fényáteresztő típusok közül válogassunk, hiszen az alvás sokkal pihentetőbb lehet a hajnali fény kizárásával.

Nagyon keresettek mostanában az úgynevezett római és bécsi rolók, amelyek csak részben takarják el az ablakot. A japán panelek pedig elsősorban a minimalista lakásokban mutatnak jól. A spagetti függönyök is egészen egyediek, ezért érdemes vetni rájuk egy pillantást.

Print Friendly, PDF & Email