jún
2018

A csodálatos árnyalatú falfesték színek

Falfesték színek

Időszakonként eljön az a pillanat, amikor szükséges kifesteni a lakást. Ekkor a lakók új színt is választhatnak, mert túl rég vette őket körbe a régi. Szerencsére a falfesték színek temérdek változata kapható, szinte bármelyik szaküzletben. Mindössze annyi a dolga, hogy ellátogat a legközelebbi áruházba és a minták alapján kiválasztja a legszimpatikusabbat.

Azonban, ha nem szeretné az idejét vesztegetni, tekintse meg az interneten található példányokat! Például a Farrow & Ball vállalat egyszerre forgalmaz fényes és matt hatású festékeket. Ezek a falfesték színek igazán tartósak, ráadásul csakis természetes anyagból készülnek, mint különböző pigmentekből és gyantákból.

Összesen 132 eltérő árnyalattal állnak a vásárlók rendelkezésére, azonban szükség esetén, a színkeverés mellett is dönthet. A falfesték színek széles kínálatában gyönyörű élénk vagy pasztell árnyalatokat talál. Mivel egyszerre több tónus is megragadhatja a vásárló figyelmét, minden szobába más-más típust választhat. Ezzel egyedivé varázsolhatja az otthonát.

Print Friendly, PDF & Email